Mesaje de Sfantul Alexandru

30 August - Sfântul Alexandru

In fiecare an, pe 30 august, creştinii ortodocşi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii. Sfantul Alexandru este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii si un aparator neinfricat al credintei crestine.

Mesaje de Sfantul Alexandru - Sper ca sarbatoarea Sfantului Alexandru sa fie semnalul unui nou inceputSper ca sarbatoarea Sfantului Alexandru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

Mesaje de Sfantul Alexandru - La multi ani, Alexandru! Sa ai parte de toata fericirea și dragostea din lume!La multi ani, Alexandru! Sa ai parte de toata fericirea și dragostea din lume!

Mesaje de Sfantul Alexandru - La multi ani fericiti, Alexandru si Alexandra!De ziua numelui tau iti doresc tot binele din lume, sa ai parte de mult noroc, fericire si iubire! La multi ani fericiti, Alexandru si Alexandra!

Mesaje de Sfantul Alexandru - Cu ocazia zilei Sfintisorului tau ... La multi ani, Alexandru!Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniște, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire! La multi ani, Alexandru!

Mesaje de Sfantul Alexandru - La multi ani, Alex!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele! La multi ani, Alex!

Mesaje de Sfantul Alexandru - Fie ca Sfantul Alexandru, al carui nume il porti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniștea interioaraIti urez „La multi ani”, pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfantul Alexandru, al carui nume il porti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniștea interioara.

Mesaje de Sfantul Alexandru - La multi ani de Sf. Alexandru!Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale, sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa iti aduca fericire si bucurie! Sa ai parte de multa sanatate, sa ai sufletul curat si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Alexandru - Sfantul Alexandru sa te calauzeasca mereu!La multi ani si Sfantul Alexandru sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfantul Alexandru - La multi ani Alexandre!La multi ani Alexandre! Sa ai parte de multa IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SANATATE!

Mesaje de Sfantul Alexandru - De ziua numelui iti doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mieDe ziua numelui iti doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sanatos, bogat si cumpatat! Femeile sa curga ca berea si vinul! La multi ani!

TOTAL: 47

Mesaje pentru Alexandru, Alexandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra!

#SfantulAlexandru, #30august

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe 30 august, creştinii ortodocşi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii. Sfantul Alexandru este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii si un aparator neinfricat al credintei crestine.