Mesaje de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti mesaje de sfanta Parascheva, urari de Sfanta Paraschiva, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva.

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani, Chivuta!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Parascheva .

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani de Sfanta Parascheva!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfanta Parascheva - 14 Octombrie - Sfanta ParaschivaFie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani!De Sfanta Parascheva, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani de Sfanta Parascheva!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani de Sfanta Parascheva!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Parascheva!

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani, de Sf. Parascheva!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Parascheva!

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani!Sfanta Parascheva să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfanta Parascheva - La mulți ani, Chivuta!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

TOTAL: 25

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti mesaje de sfanta Parascheva, urari de Sfanta Parascheva, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva