Mesaje de Sfanta Nina

14 Ianuarie - Sfânta Nina

Mesaje si urari de Sfanta Nina - 14 Ianuarie.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani, Nina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani de Sfanta Nina!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintei Nina!

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani!Sfanta Nina să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfanta Nina!

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani!De Sfanta Nina, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani!Sfanta Nina să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani de Sfanta Nina!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Nina!

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfanta Nina să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani, Nina!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfanta Nina - La mulți ani de Sfanta Nina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 25

Sfânta Nina este prăznuită pe 14 ianuarie. Sfanta Nina s-a născut în jurul anului 290, în Capadocia. Era rudă apropiată a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, potrivit unui vechi manuscris fiind chiar verişoara acestuia.

#SfantaNina #14Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfanta Nina - 14 Ianuarie.