Mesaje de Sfanta Maria Mica

8 Septembrie - Sfânta Maria Mică

Mesaje si urari de Nasterea Maicii DomnuluiSfanta Maria Mica - 8 Septembrie.

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Maria, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani, Maria!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani, de Sf. Maria!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Maria!

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani, Marian!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani, Maria!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfanta Maria Mica - 8 Septembrie - Sfanta MariaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Maria!

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani de Sfanta Maria!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani, Mariana!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Maria Mica - La mulți ani!De Sfanta Maria, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

TOTAL: 25

Pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare.

#SfantaMariaMica #8Septembrie #NastereaMaiciiDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Nasterea Maicii Domnului - Sfanta Maria Mica - 8 Septembrie.