Mesaje de Sfanta Maria

15 August - Sfânta Maria Mare

Aici gasiti mesaje de Sfanta Maria Mare, urari de Sfanta Maria, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria.

Mesaje de Sfanta Maria - Zi speciala pentru ca astazi este o zi speciala pentru tineZi speciala pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sfanta Maria - Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viataIngerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata. La multi ani, Maria!

Mesaje de Sfanta Maria - La multi ani si mult noroc in aceasta zi specialaLa multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Mesaje de Sfanta Maria - La multi ani MariaPrietena mea, Maria sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Mesaje de Sfanta Maria - Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasaFie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfanta Maria - La multi ani, MariaLa multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

Mesaje de Sfanta Maria - Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lumeAstazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

Mesaje de Sfanta Maria - De Sf. Maria, zi de mare sarbatoareDe Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Mesaje de Sfanta Maria - De Sfanta Maria, zi sfantaDe Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Mesaje de Sfanta Maria - O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tineO sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

TOTAL: 83

Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare iar pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnulu sau Sfanta Maria Mica.

Mesaje Urari Felicitari

Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare iar pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Aici gasiti mesaje de Sfanta Maria, urari de Sfanta Maria, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria