Mesaje de Sfanta Lucia

13 Decembrie - Sfânta Muceniță Lucia

O selectie de mesaje de Sfanta Lucia si urari de ziua Sfintei Mucenite Lucia - 13 Decembrie

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani, Lucica!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani, Lucia!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani de Sfanta Lucia!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Lucia!

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani!Sfanta Lucia să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfanta Lucia - 13 Decembrie - Sfanta LuciaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Lucia!

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Lucia .

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani, Lucia!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani, de Sf. Lucia!La mulți ani, de Sf. Lucia! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani de Sfanta Lucia!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfanta Lucia!

Mesaje de Sfanta Lucia - La mulți ani de Sfanta Lucia!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 25

#SfantaLucia #13Decembrie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de Sfanta Lucia si urari de ziua Sfintei Mucenite Lucia - 13 Decembrie