mesaje de sf mihail si gavril

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani! »»

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil! »»

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela! »»

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai! »»

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!! »»

Toate de Sfintii Mihail si Gavril

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

» Toate pentru Mihail

Felicitari pentru Mihail si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Mihail!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de sf mihail si gavril - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Mihail? Trimite acum felicitari pentru Mihail si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Mihail! Felicitari cu numele Mihail de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Mihail