mesaje de sf maria mica

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Maria al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau! »»

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria! »»

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria! »»

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. »»

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria! »»

Maria, azi e ziua ta, bucura-te din plin de ea! »»

La multi ani, Fecioara Maria sa te calauzeasca mereu si sa te ajute sa invingi orice obstacol din viata ta! La multi ani! »»

Maria! Da, tu! Esti data in urmarire de catre gasca de prieteni, caci azi e ziua ta si toti vor sa te ureze si sa te imbratiseze! Ma alatur si eu lor, sperand ca te vom gasi, dar pana una-alta, iti zic acum: La multi ani! »»

Fecioara Maria, al carei nume il porti sa-ti calauzeasca pasii pe calea vietii, sa te ridice cand esti la pamant si sa-ti binecuvanteze fiecare moment al vietii. La multi ani binecuvantati! »»

Precum Maria, Maica Domnului, a invins tristetea si lacrimile, tot asa iti doresc sa razbati si tu din furtuna greutatilor! »»

Toate de Sfanta Maria

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de sf maria mica - Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare iar pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Aici gasiti mesaje de Sfanta Maria, urari de Sfanta Maria, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria