Mesaje de Sanziene

24 Iunie - Sânziene

Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele.

Mesaje de Sanziene - Mult noroc, viata senina si tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magicaMult noroc, viata senina si tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magica!

Mesaje de Sanziene - Ursitoarele spun ca-ti vei visa alesul in aceasta noapte! La multi ani!Nu uita sa-ti pui sub perna flori de sanziene! Ursitoarele spun ca-ti vei visa alesul in aceasta noapte! La multi ani!

Mesaje de Sanziene - Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o zi plina de bucurii si surprize neasteptate!La multi ani cu sanatate! Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o zi plina de bucurii si surprize neasteptate!

Mesaje de Sanziene - La multi ani, Sanziana!Tu ai puteri mai presus de ale ingerilor si viata mea este paradisiaca alaturi de tine. Stapana inimii mele, iti ofer azi roadele ei, care ti se cuvin: toata dragostea mea iti apartine! La multi ani, Sanziana!

Mesaje de Sanziene - Zanele bune sa-ti calauzeasca pasii in viata!La multi ani, draga Sanziana! Tot ce-i mai frumos pe lume sa fie in sufletul si viata ta! Zanele bune sa-ti calauzeasca pasii in viata!

Mesaje de Sanziene - Sanziana, la multi ani de ziua ta!Sanziana, la multi ani de ziua ta! Stii ca plang acum,... da, pentru ca nu pot sa fiu cu tine. Sa te imbratisez si sa-ti dau o sarutare pe obraji,... dar il rog pe ingerul tau pazitor s-o faca pentru mine. Esti un persoana minunata care aduce atata veselie si pace sufleteasca celor in nevoi. Iti multumim pentru asta.

Mesaje de Sanziene - La multi si frumosi ani, Sanziana!La multi si frumosi ani, Sanziana! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

Mesaje de Sanziene - Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata ... La multi ani, Sanziana!Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Sanziana!

Mesaje de Sanziene - Sanziana, desi azi ai primit multe mesaje cu urari care mai de care, tot al meu e cel mai tareSanziana, desi azi ai primit multe mesaje cu urari care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare... La multi ani!

Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina.

#sanziene, #dragaicele

Mesaje Urari Felicitari

Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele. Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina.