Mesaje de Primavara

Bine ai venit, Primavara! O selectie de mesaje si urari de Primavara.

Mesaje de Primavara - Încearcă să păstrezi primăvara in sufletAnotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara.

Mesaje de Primavara - Bine ai venit, primăvară!Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului a celui mai frumos anotimp, tote acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau.

Mesaje de Primavara - Bine ai venit, primăvară!Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

Mesaje de Primavara - A sosit primavara!De sub zapada a rasarit un ghiocel, mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara!.

Mesaje de Primavara - O primavara frumoasa, cu bucurie si speranta!O primavara frumoasa, cu bucurie si speranta!

Mesaje de Primavara - La multe primaveri!Nu conteaza cum este vremea, important este ca-n suflet sa fie primavara! La multe primaveri!

Mesaje de Primavara - Primavara asta vreau sa simtim amandoiPrimavara asta vreau sa simtim amandoi cum viata ne curge prin vine asemenea raurilor de munte eliberate de gerul iernii.

Mesaje de Primavara - Esti fericirea zilei de primavara…Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea zilei de primavara…

Mesaje de Primavara - Sa ai o primavara frumoasa!Iubirea este singura floare ce rasare, creste si se deschide sfidand anotimpurile. Sa ai o primavara frumoasa!

Mesaje de Primavara - Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tine.Vreau sa privim impreuna cum infloreste primul ghiocel, vreau sa simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic, vreau sa ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tine.

TOTAL: 54

A venit primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare... Bine ai venit, Primavara!

#Primavara

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje si urari de Primavara pentru prietenii si familia ta! Bine ai venit, Primavara!