Mesaje de prietenie

Mesaje de prietenie, poezii despre prietenie, fraze despre prietenie, SMS despre prietenie, mesaje pentru prieteni, mesaje pentru prieteni facebook

Mesaje de prietenie - Prietenii asculta ceea ce spuiPrietenii asculta ceea ce spui. Dar cei mai buni prieteni asculta si ceea ce nu spui.

Mesaje de prietenie - Prietenia e lucrul cel mai greu de explicatPrietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic.

Mesaje de prietenie - Cea mai mare COMOARA pe lume este PRIETENIAComoara cea mai mare nu este nici aur nici diamante nici opere de arta nu se poate cumpara ci doar cu inima pastra. Cea mai mare COMOARA pe lume este PRIETENIA.

Mesaje de prietenie - Cand stai la masa si bei o cafea aduti aminte de prietena taCand stai la masa si bei o cafea aduti aminte de prietena ta.

Mesaje de prietenie - Prietenia este mana care sterge lacrimaPrietenia este mana care sterge lacrima atunci cand viata doare.

Mesaje de prietenie - Nu rupe firul unei prieteniiNu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc ... nodul ramane.

Mesaje de prietenie - Cand nu mai am putereCand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea.

Mesaje de prietenie - O prietenie adevarata, ramane toata viataUn trandafir frumos, isi schimba mereu fata ... o prietenie adevarata, ramane toata viata!

Mesaje de prietenie - Ce este un prietenCe este un prieten? prieten este acela care stie tot despre tine ... bune si rele ... si totusi te accepta asa cum esti, este mereu alaturi de tine si inca te place.

Mesaje de prietenie - Un prietenUn prieten, cand e un om, intrece si pe-un frate.

TOTAL: 41

Mesaje pentru cea mai buna prietena, mesaje pentru cel mai bun prieten, mesaje de prietenie amuzante, mesaje de prietenie haioase, mesaje prietenie adevarata. Trimite si tu un gand frumos prietenilor! Alege un mesaj de prietenie potrivit!

#prietenie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de prietenie, poezii despre prietenie, fraze despre prietenie, SMS despre prietenie, mesaje pentru prieteni, mesaje pentru prieteni facebook