mesaje de pasti

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit! »»

In noaptea invierii Cind clopotele bat Si aici in departare Iisus Hristos a inviat!!! »»

Pentru a intelege sacrificiul suprem, trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Hristos a inviat! »»

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit! »»

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina... sa vin pe balcon? Astept raspuns! »»

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine. »»

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. »»

Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui. »»

Toate de Paste

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de pasti - Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi