Mesaje de Nasterea Domnului

25 Decembrie - Nașterea Domnului

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum mesaje si urari de Nasterea Domnului celor dragi!

Mesaje de Nasterea Domnului - Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteascaDoresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!

Mesaje de Nasterea Domnului - Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurileSarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!

Mesaje de Nasterea Domnului - Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

Mesaje de Nasterea Domnului - Fie ca binecuvintarea Domnului sa se rasfringa asupra ta si a tuturor celor dragi tieDe Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Fie ca binecuvintarea Domnului sa se rasfringa asupra ta si a tuturor celor dragi tie.

Mesaje de Nasterea Domnului - Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie. CRACIUN FERICIT!De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie. CRACIUN FERICIT!

Mesaje de Nasterea Domnului - Sa dati cat mai multe mesaje celor dragi despre Sarbatoarea Nasterii DomnuluiSa dati cat mai multe mesaje celor dragi despre Sarbatoarea Nasterii Domnului, sa va aduca alaturi de cei dragi in jurul unei mese imbelsugate si sa aveti un An Nou de mii de ori mai bun decat cel care a trecut.La Multi Ani!!!

Mesaje de Nasterea Domnului - Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.

Mesaje de Nasterea Domnului - Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buniFie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!

Mesaje de Nasterea Domnului - Fie ca nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa iti calauzeasca pasii in continuare ca si pana acumFie ca nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa iti calauzeasca pasii in continuare ca si pana acum. Craciun fericit!

Mesaje de Nasterea Domnului - In al 2017-lea an de la Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos iti urez sa ai parte de pace sufleteascaIn al 2017-lea an de la Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos iti urez sa ai parte de pace sufleteasca, iubire, impliniri, sanatate si Mosul sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti. Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca cu masa incarcata si casa plina de armonie si bucurii. Craciun Fericit si La multi ani fericiti!

TOTAL: 26

Odata cu sarbatorirea Nasterii Domnului, de Craciun isi serbeaza ziua si cei cu numele de Cristian, Cristina nume ce deriva de la Cristos si crestin-crestinism. Tot in aceasta zi sunt sarbatoriti si cei care nu au nume de sfinti. Asadar Sfanta zi a Craciunului ne ofera un motiv dublu de bucurie alaturi de cei dragi pe care trebuie sa-l valoram si sa-l pretuim in fiecare an cu aceeasi patima.
Pentru mai multe mesaje si urari de Craciun va invitam si pe pagina noastra: Mesaje de Craciun

#nastereadomnului #craciun

Mesaje Urari Felicitari

Nasterea Domnului - Craciunul, nasterea lui Iisus Hristos este o sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Trimite acum mesaje si urari de Nasterea Domnului celor dragi!