Mesaje de Miercurea Mare

12 Aprilie - Miercurea Mare

Mesaje de Miercurea Mare - 12 Aprilie.

Mesaje de Miercurea Mare - În Miercurea Mare, Dumnezeu să vă binecuvântezeÎn Miercurea Mare, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu Pacea, Iubirea și Bucuria Sa!

Mesaje de Miercurea Mare - În Miercurea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bunăÎn Miercurea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bună și fără păcate, ne învață să fim mai buni față de semeni și să trăim în pace cu aceștia.

Mesaje de Miercurea Mare - Iartă-mă, Mântuitor iubit!În Miercurea Mare, mi se frânge sufletul când văd cât ai pătimit. Iartă-mă, Mântuitor iubit!

Mesaje de Miercurea Mare - În Miercurea Mare, Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți!În Miercurea Mare, Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți! Amin.

Mesaje de Miercurea Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Doamne iartă-ne si dă-ne binecuvântarea cereasca a iertarii să putem fi cât mai credincioși și mai răbdători ispitei pământești! Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Miercurea Mare - Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!Azi în Miercurea Mare să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru cei care nu se mai află printre noi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!

Mesaje de Miercurea Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Te rog Doamne dă-le multă sănătate copiilor mei, la nepoții mei și la toată familia mea și mie și la toată lumea. Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Miercurea Mare - Dumnezeu să ne binecuvânteze!Miercurea Mare să ne fie tuturor o zi a gândului curat, a faptei fără de păcat. Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Mesaje de Miercurea Mare - În Sfânta Mare zi de Miercuri, Dumnezeu să te binecuvântezeÎn Sfânta Mare zi de Miercuri, Dumnezeu să te binecuvânteze cu pacea, iubirea și bucuria Sa!

Mesaje de Miercurea Mare - Doamne te rog vindecă pe toți cei ce sunt în suferință!Doamne te rog vindecă pe toți cei ce sunt în suferință!

TOTAL: 14

Miercurea Mare este a treia zi din Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Aici gasesti imagini si mesaje de Miercurea Mare - 12 Aprilie 2023.

#MiercureaMare #SaptămanaMare #SaptamanaPatimilor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Miercurea Mare - 12 Aprilie.