Mesaje de Lunea Mare

29 Aprilie - Lunea Mare

Mesaje de Lunea Mare - 29 Aprilie.

Mesaje de Lunea Mare - Doamne, nu-ţi cer să-mi faci viaţa mai uşoarăDoamne, nu-ţi cer să-mi faci viaţa mai uşoară, ci te rog să-mi dai putere să fac faţă tuturor problemelor.

Mesaje de Lunea Mare - Îți mulțumesc Doamne, pentru tot ce am în viața asta.Îți mulțumesc Doamne, pentru tot ce am în viața asta. Te rog Doamne, iartă-mă pentru toate greșelile mele și ajută-mă să-mi găsesc liniștea.

Mesaje de Lunea Mare - Doamne, ajută-mă să rămân mereu un om simpluDoamne, ajută-mă să rămân mereu un om simplu și sădește doar iubire adevărată în mintea mea...

Mesaje de Lunea Mare - Să te-asculte Domnul în ziua de-ncercareSă te-asculte Domnul în ziua de-ncercare, Să te ocrotească în ziua-n care ai necaz și să își trimită harul Milei și al Îndurării. Amin.

Mesaje de Lunea Mare - În Lunea Mare, Dumnezeu să vă binecuvântezeÎn Lunea Mare, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu Pacea, Iubirea și Bucuria Sa!

Mesaje de Lunea Mare - În Lunea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bunăÎn Lunea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bună și fără păcate, ne învață să fim mai buni față de semeni și să trăim în pace cu aceștia.

Mesaje de Lunea Mare - Iartă-mă, Mântuitor iubit!În Lunea Mare, mi se frânge sufletul când văd cât ai pătimit. Iartă-mă, Mântuitor iubit!

Mesaje de Lunea Mare - În Lunea Mare, Doamne ajută-neÎn Lunea Mare, Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți! Amin.

Mesaje de Lunea Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Doamne iartă-ne si dă-ne binecuvântarea cereasca a iertarii să putem fi cât mai credincioși și mai răbdători ispitei pământești! Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Lunea Mare - Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!Azi în Lunea Mare să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru cei care nu se mai află printre noi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!

TOTAL: 14

Lunea Mare este a prima zi din Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Aici gasesti imagini si mesaje de Lunea Mare -29 Aprilie 2024

#LuneaMare #SaptămanaMare #SaptamanaPatimilor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Lunea Mare - 29 Aprilie 2024