Mesaje de Joia Mare

13 Aprilie - Joia Mare

Mesaje de Joia Mare - 13 Aprilie.

Mesaje de Joia Mare - În Joia Mare, Dumnezeu să vă binecuvântezeÎn Joia Mare, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu Pacea, Iubirea și Bucuria Sa!

Mesaje de Joia Mare - În Joia Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bunăÎn Joia Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bună și fără păcate, ne învață să fim mai buni față de semeni și să trăim în pace cu aceștia.

Mesaje de Joia Mare - Iartă-mă, Mântuitor iubit!În Joia Mare, mi se frânge sufletul când văd cât ai pătimit. Iartă-mă, Mântuitor iubit!

Mesaje de Joia Mare - Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți!În Joia Mare, Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți! Amin.

Mesaje de Joia Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Doamne iartă-ne si dă-ne binecuvântarea cereasca a iertarii să putem fi cât mai credincioși și mai răbdători ispitei pământești! Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Joia Mare - Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!Azi în Joia Mare să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru cei care nu se mai află printre noi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!

Mesaje de Joia Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!Te rog Doamne dă-le multă sănătate copiilor mei, la nepoții mei și la toată familia mea și mie și la toată lumea. Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Zi Mare!

Mesaje de Joia Mare - Dumnezeu să ne binecuvânteze!Joia Mare să ne fie tuturor o zi a gândului curat, a faptei fără de păcat. Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Mesaje de Joia Mare - În Sfânta Mare zi de Joi, Dumnezeu să te binecuvântezeÎn Sfânta Mare zi de Joi, Dumnezeu să te binecuvânteze cu pacea, iubirea și bucuria Sa!

Mesaje de Joia Mare - Sfânta zi de Joia Mare să vă aducă tuturor liniște în case!Sfânta zi de Joia Mare să vă aducă tuturor liniște în case! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Joia Mare este a patra zi din Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Aici gasesti imagini si mesaje de Joia Mare - 13 Aprilie 2023.

#JoiaMare #SaptămanaMare #SaptamanaPatimilor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Joia Mare - 13 Aprilie.