mesaje de 1 iunie

La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca! »»

Pentru cea mai mare minune a vietii mele, pentru puiutul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zambet si fiecare imbratisare iti multumesc. La multi ani de Ziua Copilului! »»

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos! »»

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult! »»

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiti sanatosi si mereu cu zambetul pe buze. Sa va bucurati si sa cresteti frumos. La multi ani! »»

Copilaria e varsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zambet curat. Copilaria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Sa va bucurati de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie! »»

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare. »»

De ziua copilului... iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil! »»

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu. »»

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani! »»

Toate de 1 Iunie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 iunie - 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de mesaje, sms, urari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie.