Mesaje de Florii

28 Aprilie - Duminica Floriilor

Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata întotdeauna in ultima duminica dinaintea Pastelui. Aici gasesti mesaje de Florii, urari de Florii, SMS de Florii, fraze de Florii pe care poti trimite florilor din viata ta.

Mesaje de Florii - Dintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meuDintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu. La multi ani!

Mesaje de Florii - Esti cea mai aleasa floare intre flori!Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

Mesaje de Florii - Esti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe PamantEsti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant! La Multi Ani!

Mesaje de Florii - Pentru cea mai minunata floare din viata pamanteanaPentru cea mai minunata floare din viata pamanteana, un gand sincer de respect si de iubire pentru ea si pentru toate florile parfumate din viata noastra. La multi ani!

Mesaje de Florii - O zi frumoasa incepe cu o floareO zi frumoasa incepe cu o floare. Viata este frumoasa pentru ca tu existi. La multi ani!

Mesaje de Florii - Ziua numelui sa fie luminoasaOnomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

Mesaje de Florii - Esti cea mai frumoasa floare dintre floriEsti cea mai frumoasa floare dintre flori si te iubesc enorm!

Mesaje de Florii - Esti cea mai pretioasa floare a vietii meleEsti cea mai pretioasa floare a vietii mele! La Multi Ani!

Mesaje de Florii - Esti persoana care mi-a luminat viata si mi-a incalzit sufletulEsti persoana care mi-a luminat viata si mi-a incalzit sufletul! La Multi Ani!

Mesaje de Florii - Esti cea mai frumoasa floare a meaExista flori in gradina mea, exista flori in parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea!

TOTAL: 70

Sarbatoarea comemoreaza un eveniment mentionat de catre toate cele patru evanghelii: intrarea triumfala a lui Iisus în Ierusalim în zilele dinaintea patimilor. Floriile sunt denumite, de asemenea, Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor a Patimilor Domnului. Trimite un mesaj de la multi ani de Florii pentru Anemona, Brandusa, Camelia, Codrin, Codrina, Codrut, Codruta, Craita, Crenguta, Crina, Crinu, Crinuta, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenta, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofita, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lacrimioara, Laur, Laura, Laurentiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluta, Romanita, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica

#florii, #duminicapatimilor, #patimiledomnului

Mesaje Urari Felicitari

Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata întotdeauna in ultima duminica dinaintea Pastelui. Aici gasesti mesaje de Florii, urari de Florii, SMS de Florii, fraze de Florii pe care poti trimite florilor din viata ta.