Mesaje de Dor

Mesaje de dor, poezii despre dor, fraze despre dor, SMS despre dor, mesaje pentru dor, mesaje de dor facebook, mesaje mi-e dor de tine

Mesaje de Dor - Exista 4 etape catre fericire. Mi-e dor de tine!Exista 4 etape catre fericire: 1. Eu, 2. Tu, 3. Inimile noastre, 4. Noi doi impreuna. Mi-e dor de tine!

Mesaje de Dor - Mi-e dor de zambetul tau, de buzele taleMi-e dor de zambetul tau, de buzele tale, te atingerea ta delicata... Mi-e dor de tine!

Mesaje de Dor - Mi-e dor de privirea ta, de zambetul tau caldMi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce iti aparţine!

Mesaje de Dor - Mi-e ingrozitor de dor de tot ce-a fost frumos intre noi doiMi-e ingrozitor de dor de tot ce-a fost frumos intre noi doi. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.

Mesaje de Dor - Mie dor de ochii tai frumosi, atat de dulci si de duiosiMie dor de ochii tai frumosi, atat de dulci si de duiosi, de focul din privirea lor, de chipul tau fermecator !!!

Mesaje de Dor - Dorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departeDorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departe. Sa traim cea mai frumoasa poveste de iubire în cea mai vanduta carte.

Mesaje de Dor - Mi-e dor de clipirea ochilor taiMi-e dor de clipirea ochilor tai, mi-e dor de mangaierea buzelor tale catifelate si suave ... ca si sarutul de care acum mie dor, mie dor ingrozitor!

Mesaje de Dor - Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi.. te iubesc enorm.Sunt aici, asculta tacerea inimii mele... ia-ma de mana, ca sa putem merge mai departe... nu ma lasa sa privesc nici o secunda inapoi. Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi.. te iubesc enorm.

Mesaje de Dor - Mi-e dor sa te ating, mi-e dor sa iti vad chipul surazandMi-e dor sa te ating, mi-e dor sa iti vad chipul surazand, mi-e dor sa imi soptesti cuvinte frumoase de dragoste, mi-e dor de clipele cand ne tineam de mana si ne plimbam prin parcuri luminoase, mi-e dor de tine... te iubesc...

Mesaje de Dor - Mi-e dor de ochii blanzi, ce ma priveau in noapteMi-e dor de ochii blanzi, ce ma priveau in noapte. Mi-e atat de dor sa ma alinti si sa te am aproape. Mi-e dor de-ale tale buze dulci ce imi vorbeau in soapte. Urasc noaptile lungi, timpul ce ne desparte. Te vreau langa mine aici ..dar stiu ca nu se poate. De mine - aminte sa-ti aduci. Cand vei uita de toate.

TOTAL: 52

Dorul e un sentiment greu de definit, dorul inseamna sa te gandesti cu placere si in acelasi timp cu tristete la persoanele din viata ta, cand ele nu-ti este aproape

#dor, #dordetine

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de dor, poezii despre dor, fraze despre dor, SMS despre dor, mesaje pentru dor, mesaje de dor facebook, mesaje mi-e dor de tine