Mesaje de Casatorie

Mesaje de casatorie, poezii despre casatorie, fraze despre casatorie, SMS despre casatorie, mesaje pentru casatorie, mesaje de casatorie facebook

Mesaje de Casatorie - Va urez o viata frumoasa imprepuna, pana la adanci batraneti.Astept cu drag ziua in care doua vieti vor deveni UNA, doua jumatati vor deveni un INTREG... doi prieteni vor deveni SOT si SOTIE. Va urez o viata frumoasa imprepuna, pana la adanci batraneti.

Mesaje de Casatorie - Va doresc sa traiti iubirea vesnica... pana la adanci batranetiFie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica... pana la adanci batraneti.

Mesaje de Casatorie - Casa de piatra!Cine nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciodata. Voi iubiti si traiti frumos impreuna. Va doresc ca si de acum inainte sa aveti o viata cat mai frumoasa si o relatie stralucita. Casa de piatra!

Mesaje de Casatorie - Credinta face totul posibil dragostea face totul usorCredinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna.

Mesaje de Casatorie - Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a nostra!Azi este ziua in care ne vom uni destinele si vom jura ca vom trai impreuna pana moartea ne va desparti. Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a noastra!

Mesaje de Casatorie - Casa de piatra, dragii mei!In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei!

Mesaje de Casatorie - Priviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viataPriviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! Casa de piatra, dragii mei!

Mesaje de Casatorie - Vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.Casatoria este o binecuvintare de care va veti bucura de-a lungu vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata voastra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.

Mesaje de Casatorie - Va dorim ca drumul vieti sa se scurga incet si linVa dorim ca drumul vieti sa se scurga incet si lin si in el sa se oglindeasca CEL MAI FERICIT DESTIN.

Mesaje de Casatorie - Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtatiV-ati bucurat de iubirea familiei, de iubirea parintilor si a fratilor iar acum va bucurati de iubirea ce o impartasiti unul celuilalt. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati.

TOTAL: 64

#casatorie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de casatorie, poezii despre casatorie, fraze despre casatorie, SMS despre casatorie, mesaje pentru casatorie, mesaje de casatorie facebook