Mesaje de Buna Vestire

25 Martie - Buna Vestire

Mesaje si urari de Buna Vestire - 25 Martie.

Mesaje de Buna Vestire - Urări de Sfânta zi a Bunei VestiriSfânta zi a Bunei Vestiri să vă aducă multă iubire în inimi, binecuvântări divine, realizări și multă fericire!

Mesaje de Buna Vestire - Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiuteSfânta zi a Bunei Vestiri să vă aducă în viață, pace și liniște, iubire și sănătate, lumină și bucurii, credință și speranță, înțelegere și armonie, iar Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiute.

Mesaje de Buna Vestire - Să primim Vestea cea Bună în inimile noastreSă primim Vestea cea Bună în inimile noastre, să acceptăm şi noi ca Hristos să se zămislească şi în sufletele noastre, să acceptăm iubirea Celui care S-a răstignit şi a murit pentru ca noi să ieşim din robia păcatului şi să începem urcuşul spre mântuire, spre Înviere.

Mesaje de Buna Vestire - Sărbătoare a primăverii, a bucuriei, Buna-Vestire ne aduce vestea cea bunăSărbătoare a primăverii, a bucuriei, Buna-Vestire ne aduce vestea cea bună: că Dumnezeu S-a milostivit de om şi L-a trimis pe Însuşi Fiul Său să Se întrupeze dintr-o Fecioară, pentru a scoate omenirea din robia păcatului.

Mesaje de Buna Vestire - fântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastreBucură-te Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin

Buna Vestire este o sărbătoare creștină celebrată în data de 25 martie a fiecărui an în amintirea momentului anunțării Fecioarei Maria de către Arhanghelul Gavriil că va concepe și va deveni mama lui Iisus din Nazaret. Buna Vestire este prima sărbătoare confirmată în documente, dintre sărbătorile Maicii Domnului.

#BunaVestire #25Martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Buna Vestire - 25 Martie.