mesaje de 1 aprilie pentru prieteni

Daca incerci sa ma pacalesti azi sa stii ca ma voi supara pe tine si nu iti voi mai raspunde la telefon! Ne-am inteles, da? Foarte bine, caci tocmai te-am pacalit eu pe tine! »»

Salut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta ... »»

Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla. Iubita ta te inseala cu mine. Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie! »»

Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca ... ai primit-o de 1 Aprilie. »»

M-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat. Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut sa-l refuz. Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc! »»

Salut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta ... »»

Google a anuntat ca cei care au accesat site-ul google.ro de mai mult de 200 ori intr-un an vor primi un voucher de 200 RON. »»

Postului de radio BBC, in 1957 a anuntat ca Elvetia nu mai poate face fata stocarii unei senzationale recolte de macaroane, iar fermierii omorau gargaritele ce le puteau compromite stocurile pe timpul iernii. »»

In 1980, tot BBC ii mai socheaza o data pe britanici, anuntandu-i ca istoricul ceasornic mecanic Big Ben devine electronic, pentru a tine pasul cu progresul. »»

Pe 1 aprilie 2007, pe blogul organizatiei PETA a aparut un articol in care se anunta un plan ingenios care sa apere caprioarele impotriva vanatorilor. Acesta implica intai tranchilizarea caprioarelor, apoi vopsirea lor cu un model de camuflaj, urmata cu eliberarea acestora in padure. »»

Toate de 1 Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 aprilie pentru prieteni - Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.