Mesaje de Amiaza

Mesaje pe care le poti trimite la amiaza sau pranz prietenilor si familiei.

Mesaje de Amiaza - Un gând bun, o floare și o... după amiază superbă!Un gând bun, o floare și o... după amiază superbă!

Mesaje de Amiaza - O după amiază frumoasă!Fericirea stă în lucruri simple. O după amiază frumoasă!

Mesaje de Amiaza - O după amiază minunată vă doresc tuturorO după amiază minunată vă doresc tuturor, să aveți parte numai de momente frumoase și de multă iubire!

Mesaje de Amiaza - Secretul pentru a trăi bine este: O după amiază frumoasă!Secretul pentru a trăi bine este: ignora totul, zâmbește și mergi mai departe! O după amiază frumoasă!

Mesaje de Amiaza - Mesajul zilei: O după amiază minunată!Mesajul zilei: zâmbește, mulțumește, trăiește, crede, iartă, speră! O după amiază minunată!

Mesaje de Amiaza - Prietenii mei dragi, vă doresc o după amiază frumoasăPrietenii mei dragi, vă doresc o după amiază frumoasă, minunată și plină de evenimente fericite!

Mesaje de Amiaza - Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu. O după amiază minunată!Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu. Primește-l cu brațele deschise și bucură-te de fiecare clipă! O după amiază minunată!

Mesaje de Amiaza - Trăiește viața așa cum vrei... O după amiază plăcută!Trăiește viața așa cum vrei și nu da explicații nimănui! O după amiază plăcută!

Mesaje de Amiaza - Pentru toate sufletele minunate din pagina meaPentru toate sufletele minunate din pagina mea: Va doresc o după amiază plăcută!

Mesaje de Amiaza - Vă doresc celor de pe pagina mea, multă sănătate și multă fericire!Vă doresc celor de pe pagina mea, multă sănătate și multă fericire! O după amiază frumoasă!

TOTAL: 18

Pentru prieteni si familie: O după amiază plăcută! O după amiază frumoasă! O după amiază minunată! O după amiază superbă!

#amiaza #amiazaplacuta #pranz

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de amiaza, mesaje pe care le poti trimite la amiaza sau pranz prietenilor si familiei. O după amiază plăcută!