Mesaje de Ajunul Bobotezei

5 Ianuarie - Ajunul Bobotezei

Mesaje si urari de Ajunul Botezului Domnului - 5 Ianuarie.

Mesaje de Ajunul Bobotezei - Să aprindem o lumânare în Ajun de BoboteazăSă aprindem o lumânare în Ajun de Bobotează pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i odihneasca in pace!

Mesaje de Ajunul Bobotezei - Ajunul Bobotezei să vă găsească sănătoșiAjunul Bobotezei să vă găsească sănătoși și să vă aducă pace și liniște în suflet și în casa! O zi binecuvântată tuturor!

Mesaje de Ajunul Bobotezei - În Ajun de Bobotează, Duhul Sfânt vă aibă-n pază!În Ajun de Bobotează, Duhul Sfânt vă aibă-n pază! Fiţi binecuvântaţi, cu Pacea, Dragostea și Harul Duhului Sfânt!

Mesaje de Ajunul Bobotezei - În Ajunul Bobotezei, Domnul să vă călăuzească pașii și să vă binecuvânteze!În Ajunul Bobotezei, Domnul să vă călăuzească pașii și să vă binecuvânteze!

Mesaje de Ajunul Bobotezei - Sfânta zi de Ajunul Bobotezei să vă ocrotească și să vă bucure!Sfânta zi de Ajunul Bobotezei să vă ocrotească și să vă bucure! Fiți binecuvântați!

Mesaje de Ajunul Bobotezei - În Ajun de Bobotează apele sunt iar sfințite, sufletele primenite.În Ajun de Bobotează apele sunt iar sfințite, sufletele primenite. Ziua sfântă mâine vine, să o întâmpinăm cu bine! Fiți binecuvântați!

Mesaje de Ajunul Bobotezei - Ce bine ar fi dacă de Bobotează...Ce bine ar fi dacă de Bobotează, apele sfințite ar spăla tot răul din lume!

Ziua de 5 ianuarie este marcată de o mare sărbătoare pentru credincișii care serbează Ajunul Botezului Domnului. Boboteaza este serbată în ziua imediat următoare, pe 6 ianuarie 2020. Urmată de o altă mare sărbătoare Sfântul Ioan, pe 7 ianuarie.

#AjunulBobotezei #5Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ajunul Botezului Domnului - 5 Ianuarie.