mesaje casatorie

In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei! »»

La multi ani impreuna si sa aveti o casa luminata, calda, imbelsugata si… plina cu rodul iubirii voastre. Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si impliniti. Fie ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti sanatate mereu, ca sa le puteti face pe toate! Casa de piatra si la multi, multi ani! »»

Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica... pana la adanci batraneti. »»

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna. »»

Casa de piatra! Sa fiti fericiti! »»

Vechii greci spuneau ca la inceput, barbatul si femeia formau o singura sfera. Temandu-se ca o asemenea perfectiune ar putea sa le ia locul, zeii au despicat toate sferele si le-au aruncat pe pamant. De atunci fiecare om isi cauta jumatatea. Voi v-ati gasit ! »»

Casatoria este o binecuvantare pe care o da D-zeu cand doua suflete se unesc cu juramint inaintea martorilor vazuti si nevazuti daruindu-si dragoste lipsita de alt interes inafara de a-l face fericit pe celalalt. Fie ca mariajul vostru sa fie presarat numai cu fericire, multe impliniri sufletesti si, de ce nu, si materiale. Fie ca dragostea vostra sa ramina eterna. Iar cand viata vostra ca sot si sotie o sa va ofere si zile mai inorate sa va aduceti aminte sa fiti la fel de sensibili ca si acum grabindu-va sa alungati orice intristare din sufletul celuilalt. Cu siguranta o sa avem prilejul sa va facem urarea de "multi ani fericiti" la nunta de argint si de ce nu la cea de aur. »»

Un suflet cald sa ma-nteleaga, l-am cautat o viata-ntreaga, sa fiu a lui, sa fie al meu, azi se implineste visul meu. »»

Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu! Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi! »»

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. Imparte tot ce ai mai scump cu cel de langa tine si vei simti implinirea, fericirea si iubirea sincera si neconditionata. »»

Toate de Casatorie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje casatorie - Mesaje de casatorie, poezii despre casatorie, fraze despre casatorie, SMS despre casatorie, mesaje pentru casatorie, mesaje de casatorie facebook