mesaje 24 ianuarie

Fie ca, 24 Ianuarie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati. La multi ani Romania! »»

De când se È™tie, romanul trăieÈ™te cu credinÈ›a in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeÈ™te pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La MulÈ›i Ani Romane, fii mândru de tara ta! »»

La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni! La multi ani de 24 Ianuarie! »»

Cu ocazia Zilei Micii Uniri va doresc succes in activitate si sa va bucuraÈ›i de cele mai frumoase realizări. La mulÈ›i ani de prosperitate si bunăstare! »»

Poezia "Ce-as vrea?…" de Alexandru Macedonski »»

La mulÈ›i ani pentru toÈ›i prietenii mei care simt È™i gândesc româneÈ™te! »»

La mulÈ›i ani pentru toÈ›i prietenii mei de pe facebook care simt si gândesc româneÈ™te! »»

Poezia "Ce-as vrea?…" de Alexandru Macedonski »»

Cu romani de excepÈ›ie ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienÈ›i deosebiÈ›i ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. IÈ›i mulÈ›umim si iÈ›i uram un sincer La MulÈ›i Ani cu ocazia zilei Micii Uniri! »»

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepÈ›ie ca dumneavoastră. AdevăraÈ›i romani. La MulÈ›i Ani încununaÈ›i de succes si prosperitate cu ocazie zilei de 24 Ianuarie. »»

Toate de 24 Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje 24 ianuarie - Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918), a avut loc la jumatatea secolului al XIX-lea si reprezinta unirea statelor : Moldova si Tara Romaneasca.