mesaj sfantul stefan

Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi! La multi ani! »»

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine si la multi ani de Sfantul Stefan! »»

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor! »»

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani de Sf. Stefan! »»

Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani de sfantul Stefan! »»

Toate de Sfantul Stefan

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

» Toate pentru Stefan

Felicitari pentru Stefan si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Stefan!

Mesaje Urari Felicitari

mesaj sfantul stefan - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Stefan? Trimite acum felicitari pentru Stefan si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Stefan! Felicitari cu numele Stefan de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Stefan