mesaj de la multi ani pentru copii mici

La multi ani, copilul meu iubit! »»

Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag! »»

A mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi ani »»

Astăzi e ziua ta, copilul meu şi mă rog şi-acum, lui Dumnezeu, să fii sănătos, să fii fericit, să iubeşti mereu şi să fii iubit! La multi ani! »»

Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai! »»

Cand stau in genunchi, cer doat atât: “Sa-ti fie bine, copilul meu, oriunde vei fi. Mereu.” La multi ani, copilul meu! »»

Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani copilul meu frumos! »»

Toate gandurile bune impletite intr-un buchet, le trimit, acum, la tine. Sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani, cu fericire, Sanatate si iubire. La multi ani copila iubita. »»

De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de momentul sosirii pe lume a bebelusului vostru! »»

La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri! La multi ani fiica noastra cea iubita. »»

Toate pentru copii

Mesaje Urari Felicitari

mesaj de la multi ani pentru copii mici - Urari si mesaje originale de zi de nastere si la multi ani pentru copii, mesaje pentru copii, texte felicitari pentru copii, texte felicitari zi de nastere pentru copii, la multi ani mesaje copii, urari pentru copii de la parinti