mesaj de felicitare pentru sfintul gheorghe

Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume, si fie ca Sf. Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara. »»

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani fericiti de Sfantul Gheorghe! »»

Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani! »»

Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Multa sanatate! »»

Toate de Sfantul Gheorghe

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

» Toate pentru Gheorghe

Felicitari pentru Gheorghe si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Gheorghe!

Mesaje Urari Felicitari

mesaj de felicitare pentru sfintul gheorghe - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Gheorghe? Trimite acum felicitari pentru Gheorghe si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Gheorghe! Felicitari cu numele Gheorghe de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Gheorghe