Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei

15 Mai - Ziua Internaţională a Familiei

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual în data de 15 Mai. Felicitari si imagini de Ziua Internațională a Familiei.

Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai Ziua Familiei La mulţi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai Ziua Familiei Daca familie nu e... Nimic nu e!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - La mulți ani de Ziua Familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai La multi ani de Ziua Familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - Nimic nu e atat de puternic
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - Familia ca ramurile unui copac
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - La mulți ani de Ziua Familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei - 15 Mai - Ziua Internațională a Familiei - Timpul petrecut în sânul familiei este cea mai grozavă investiţie pe termen lung.

TOTAL: 226

Cele mai noi

15 Mai - Ziua Internaţională a Familiei (International Day of Families)- este sărbătorită pe întreaga planetă, începând cu anul 1995, cu scopul de a sensibiliza opinia publică şi de a sublinia importanţa familiei, în condiţiile în care oamenii au început să se îndepărteze de instituţia numită „familie”.

#ZiuaFamiliei #15Mai

Mesaje Urari Felicitari

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual în data de 15 Mai. Felicitari si imagini de Ziua Internațională a Familiei. - Cele mai apreciate felicitari de Ziua Familiei: 15 Mai - Pagina 14