Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel

29 Iunie - Sfinții Petru și Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!

Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La mulţi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sfintilor Petru si Pavel!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - Pavel, Petru, Petre, Petrica, Petrisor, Petronel, Paul, Paula La multi ani  Sfintii Petru si Pavel sa te ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani si multa sanatate pentru toti  cei ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani Pavel, Petru, Petre, Petrica, Petrisor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruta, Petrita, Paulina, Paulica, Patra, Pauliana!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani pentru toti cei care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani cu fericire pentru toti cei care se sarbatoresc de Sfintii Petru si Pavel!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La mulți ani Petru, Pavel, Petre, Paul, Paula, Petrică, Petrișor, Paulina, Petra, Petronela, Petruț, Petruța!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La mulți ani Petronela!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - 29 Iunie - Sfintii Petru si Pavel
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor  Petru si Pavel!

TOTAL: 481

Cele mai noi

Mesaje si felicitari pentru Pavel, Petru, Petre, Petrică, Petrişor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruţa, Petriţa, Paulina, Paulica, Pătra, Pauliana cu ocazia sarbatorii numelui.

#petrusipavel

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel! - Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Petru si Pavel: 29 Iunie