Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

8 Noiembrie - Sfinții Mihail si Gavriil

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani pentru toti cei sarbatoriti de Sfintii Mihail si Gavril!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - Un buchet mare de flori, stropit cu multe urari te astepta in cutie La multi ani! cu bucurie.
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani pentru toti cei care se sarbatoresc de Sfintii Mihail şi Gavriil!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - La mulți ani pentru toate numele sarbatorite de Sf. Mihail şi Gavriil!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sf. Mihail si Gavril!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - Un buchet de flori si o urare sincera, pentru tine! La multi ani, Mihaela!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sf. Mihail si Gavril!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - La multi ani de Sfintii Mihail si Gavril!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril - Numele sfant ce-l porti sau iti aduca binecuvantare si liniste in suflet! La multi ani de Sfintii Mihail si Gavril!

TOTAL: 510

Cele mai noi

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Mihail și Gavriil? Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează pe 8 noiembrie ziua numelui. Pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu.

#sfintiimihailsigavril #mihailsigavriil

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril! - Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Mihail si Gavril: 8 Noiembrie