Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena

21 Mai - Sfinții Împărați Constantin și Elena

Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani pentru toti cei ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - Elena La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani Constantin si Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani Constantin, Costel, Costică, Costin, Costinel, Costi, Costeluş, Elena, Ileana, Lenuţa, Constanţa, Constantina, Leana, Nuţi!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sfintilor Constantin si Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani ... cu ocazia sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La multi ani Elena!
Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena - La Multi Ani, Elena!

TOTAL: 570

Cele mai noi

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. La multi ani de Sfintii Constantin si Elena pentru Constantin, Costel, Costica Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuta, Constanta, Constantina, Leana, Nuti!

#constantinsielena

Mesaje Urari Felicitari

Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Constantin si Elena! - Cele mai apreciate felicitari de Sfintii Constantin si Elena: 21 Mai