Felicitari de Sanziene - Pentru ca maine este o zi speciala inchinata nasterii Sf Ioan Botezatorul doresc multa sanatate si pace sufleteasca tuturor celor care ii poarta numele dar si celor ce au prenume derivate de la Sanziene/Dragaica!

Felicitari de Sanziene - Pentru ca maine este o zi speciala inchinata nasterii Sf Ioan Botezatorul doresc multa sanatate si pace sufleteasca  tuturor celor care ii poarta numele dar si celor ce au prenume derivate de la Sanziene/Dragaica! - mesajeurarifelicitari.com

Trimite pe facebook

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Sanziene (112)

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Felicitari de Sanziene


Cele mai apreciate

Mesaje Urari Felicitari

Pentru ca maine este o zi speciala inchinata nasterii Sf Ioan Botezatorul doresc multa sanatate si pace sufleteasca tuturor celor care ii poarta numele dar si celor ce au prenume derivate de la Sanziene/Dragaica! - Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele. Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina.