Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan

24 Iunie - Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Felicitari si imagini de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie.

Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - De Nasterea Sf. Ioan le doresc tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui să fie fericiți și împliniți alaturi de cei dragi!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - 24 Iunie Nasterea Sfantului Ioan La multi ani de ziua onomastica!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La multi ani Ioan si Ioana!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfantului Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La multi ani pentru toti prietenii mei care poarta numele Sfantului Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani, Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - Va doresc o zi de Sfantul Ioan cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La multi ani de Sarbatoarea Sfantului Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan - La multi ani de Sarbatoarea Sfantului Ioan!

TOTAL: 232

Cele mai noi

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Principala sarbatoare a Sfantului Ioan este pe 7 ianuarie - Soborul Sfantului Ioan Botezatorul - zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: nasterea (24 iunie), soborul lui (7 ianuarie), zamislirea lui (23 septembrie), taierea capului (29 august), prima si a doua aflare a capului lui (24 februarie) si a treia aflare a capului sau (25 mai).

#NastereaSfantuluiIoan #24Iunie #Sanziene

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari si imagini de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul - 24 Iunie. - Cele mai apreciate felicitari de Nasterea Sfantului Ioan: 24 Iunie - Pagina 9