Felicitari de dragoste

Felicitari de dragoste pentru sot/sotie, iubit/iubita, prieten/prietena sau alte persoane dragi din viata ta.

Felicitari de dragoste - „Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”
Felicitari de dragoste - Iti multumesc pentru fericire, sentiment care nu stiam ca exista, iti multumesc   pentru tot.
Felicitari de dragoste - Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna
Felicitari de dragoste - I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de   apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !
Felicitari de dragoste - La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?
Felicitari de dragoste - Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma   tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine ...
Felicitari de dragoste - Dragostea... Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !
Felicitari de dragoste - Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
Felicitari de dragoste - Te iubesc!
Felicitari de dragoste - Luptati pentru dragostea voastra, intotdeauna, pana ce ultima farama de speranta se pierde! NU renuntati niciodata, atata timp cat mai exista o sansa, oricat de mica ar fie ea!

TOTAL: 341

Cele mai apreciate

Felicitari de dragoste pentru sotie, felicitari de dragoste pentru sot, felicitari de dragoste pentru sora, felicitari de dragoste pentru frate, felicitari de dragoste in engleza si multe altele. Trimite si tu un te iubesc intr-o felicitare de dragoste pentru iubit/iubita/sot/sotie/prieten/prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

#felicitari #dragoste #teiubesc

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de dragoste, felicitari de iubire, felicitari de dragoste pentru iubita, felicitari de dragoste pentru iubit, felicitari de dragoste pentru ea, felicitari de dragoste pentru el, felicitari de dragoste pentru sotie, felicitari de dragoste pentru sot si multe altele.