urari de ziua nastere pentru nora

La multi ani nora mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nora mea! »»

Nora mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani nora mea! »»

Nora mea, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani draga nora! »»

Nora mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani nora mea! »»

Draga nora imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani nora mea! »»

Nora mea, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani draga nora! »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani draga nora! »»

Nora mea, La multi ani cu drag si dor, sa ai o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri! »»

Draga nora, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi! La multi ani! »»

Toate de zi de nastere Nora

Felicitari de zi de nastere Nora

Toate de zi de nastere Nora

Mesaje Urari Felicitari

urari de ziua nastere pentru nora - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru varul sau nora ta! Felicitari de zi de nastere pentru nora, felicitari de la multi ani pentru nora, felicitari de zi de nastere pentru nora mea, felicitari de la multi ani pentru nora mea!