urari de ziua nastere pentru nasi

Mesaje Zi de nastere Nasa

La multi ani, nasa mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga nasa! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani nasa mea! »»

Nasa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani nasa mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nanasa! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani draga nasa! »»

Toate de zi de nastere Nasa

Mesaje Zi de nastere Nas

La multi ani nanasule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Nanasule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani nanasule! »»

Dragul meu nas, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani nanasule! »»

Draga nanasule ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Dragul meu nas, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani draga nasule! »»

Toate de zi de nastere Nas

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Nasi! Felicitari de zi de nastere pentru Nasi, felicitari de la multi ani pentru Nasi, felicitari de ziua de nastere pentru Nasi, felicitari de onomastica pentru Nasi!

Mesaje Urari Felicitari

urari de ziua nastere pentru nasi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Nasi! Felicitari de zi de nastere pentru Nasi, felicitari de la multi ani pentru Nasi, felicitari de ziua de nastere pentru Nasi, felicitari de onomastica pentru Nasi!