urari de zi nastere pentru colega serviciu

La multi ani, colega mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga colega! »»

La multi ani colega mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Colega mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani colega mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani colega mea! »»

Draga colega imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani colega mea! »»

Colega mea, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani draga colega! »»

Colega mea, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Draga colega iti doresc ca viata ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingasa ca zambetul tau si linistita ca marea cand nu adie vantul! La multi ani colega mea! »»

Draga colega, fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani! »»

Colega mea, La multi ani cu drag si dor, sa ai o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri! »»

Toate de zi de nastere Colega

Felicitari de zi de nastere Colega

Toate de zi de nastere Colega

Mesaje Urari Felicitari

urari de zi nastere pentru colega serviciu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru colega ta! Felicitari de zi de nastere pentru colega, felicitari de la multi ani pentru colega, felicitari de zi de nastere pentru colega mea, felicitari de la multi ani pentru colega mea, felicitari pentru colega mea facebook!