un mesaj de 1 martie pentru fata

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor fiica mea! »»

Fiica mea, flori de primavara sa-ti mangaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie fiica mea! »»

Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea. O primavara superba fiica mea! »»

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru fiica mea! »»

Fiica mea, Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte ... de iubire! »»

Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire! O primavara fericita fata mea! »»

Fata mea, un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa zambesti fiica mea! »»

Firul alb e sanatate iar cel rosu, prosperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna. Toate astea ti le doresc si eu fiica mea! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie fata mea! »»

Toate de 1 Martie Fata

Felicitari de 1 Martie Fata

Toate de 1 Martie Fata

Mesaje Urari Felicitari

un mesaj de 1 martie pentru fata - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fiica ta, fata ta! Felicitari de zi de nastere pentru fiica, felicitari de la multi ani pentru fata mea, felicitari de zi de nastere pentru fata mea, felicitari de la multi ani pentru fiica mea, felicitari pentru fiica mea facebook!