motto de felicitare 1 martie bunica

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

Bunica doresc ca aceasta primavara sa iti aduca sanatate si noroc ...


motto de felicitare 1 martie bunica Bunica doresc ca aceasta primavara sa iti aduca sanatate si noroc ...

Bunica iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.


motto de felicitare 1 martie bunica Bunica iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

Un mărțișor norocos pentru cea mai bună bunica!


motto de felicitare 1 martie bunica Un mărțișor norocos pentru cea mai bună bunica!

Ghiocelul infloreste, Cine scrie te iubeste, As dori ca cititorul Sa iubeasca autorul. O primavara fericita draga bunica!


motto de felicitare 1 martie bunica Ghiocelul infloreste, Cine scrie te iubeste, As dori ca cititorul Sa iubeasca autorul. O primavara fericita draga bunica!

1 martie La multi ani bunica!


motto de felicitare 1 martie bunica 1 martie La multi ani  bunica!

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru bunica!


motto de felicitare 1 martie bunica Un martisor plin  de speranta cu o primavara  verde si cu mult  soare pentru bunica!

Toate de 1 Martie Bunica

Mesaje motto de felicitare 1 martie bunica

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie bunica! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit draga bunica! »»

Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii! O primavara fericita bunica! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie bunica! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor bunica! »»

Toate de 1 Martie Bunica

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunica ta! Felicitari de zi de nastere pentru bunica, felicitari de la multi ani pentru bunica, felicitari de zi de nastere pentru bunica mea, felicitari de la multi ani pentru bunica mea!

Mesaje Urari Felicitari

motto de felicitare 1 martie bunica - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunica ta! Felicitari de zi de nastere pentru bunica, felicitari de la multi ani pentru bunica, felicitari de zi de nastere pentru bunica mea, felicitari de la multi ani pentru bunica mea!