mesaje zi nastere sotie

La multi ani, draga sotie, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga mea! »»

Draga sotie, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga sotie! »»

Draga mea sotie imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga sotie! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani sotia mea! »»

Draga sotie, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani draga mea sotie! »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani draga sotie! »»

Draga sotie iti doresc ca viata ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingasa ca zambetul tau si linistita ca marea cand nu adie vantul! La multi ani draga mea! »»

Draga sotie, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani draga mea sotie! »»

Draga sotie, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani draga mea! »»

Toate de zi de nastere Sotie

Felicitari de zi de nastere Sotie

Toate de zi de nastere Sotie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje zi nastere sotie - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!