mesaje zi nastere colegi

Mesaje Zi de nastere Colega

La multi ani, colega mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga colega! »»

La multi ani colega mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Colega mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani colega mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani colega mea! »»

Draga colega imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani colega mea! »»

Toate de zi de nastere Colega

Mesaje Zi de nastere Coleg

La multi ani colegul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Draga colegul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani dragul meu coleg! »»

Colegul meu imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani dragul meu coleg! »»

Dragul meu coleg, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Toate de zi de nastere Coleg

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Colegi! Felicitari de zi de nastere pentru Colegi, felicitari de la multi ani pentru Colegi, felicitari de ziua de nastere pentru Colegi, felicitari de onomastica pentru Colegi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje zi nastere colegi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Colegi! Felicitari de zi de nastere pentru Colegi, felicitari de la multi ani pentru Colegi, felicitari de ziua de nastere pentru Colegi, felicitari de onomastica pentru Colegi!