mesaje zi de nastere pentru sefi

Mesaje Zi de nastere Sefa

La multi ani sefa, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani sefa! »»

Draga sefa, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani sefa! »»

Draga sefa imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani sefa! »»

La multi ani, sefa, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga sefa! »»

Toate de zi de nastere Sefa

Mesaje Zi de nastere Sef

La multi ani sefule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani sefule! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani sefule! »»

Draga sefule imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani sefule! »»

Sefule, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani draga sefule! »»

Toate de zi de nastere Sef

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Sefi! Felicitari de zi de nastere pentru Sefi, felicitari de la multi ani pentru Sefi, felicitari de ziua de nastere pentru Sefi, felicitari de onomastica pentru Sefi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje zi de nastere pentru sefi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Sefi! Felicitari de zi de nastere pentru Sefi, felicitari de la multi ani pentru Sefi, felicitari de ziua de nastere pentru Sefi, felicitari de onomastica pentru Sefi!