mesaje zi de nastere pentru profesori

Mesaje Zi de nastere Profesoara

Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu dumneavoastra iar fericirea sa va insoteasca la fiecare pas. La multi ani doamna profesoara! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii dumneavoastra. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani doamna profesoara! »»

La multi ani doamna profesoara! Viata sa va fie frumoasa si colorata ca acest buchet de flori. »»

Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc multa sanatate, fericire si un buchet de flori virtual. La multi ani doamna profesoara! »»

Toate de zi de nastere Profesoara

Mesaje Zi de nastere Profesor

Domnule profesor, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu dumneavoastra iar fericirea sa va insoteasca la fiecare pas. La multi ani domnule profesor! »»

Domnule profesor ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani domnule profesor! »»

Domnule profesor doresc ca ceea ce e frumos in visele dumneavoastra sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul dumneavoastra sa completeze acele vise! La multi domnule profesor! »»

Domnule profesor, cu ocazia zilei de nastere va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Sper ca astazi sa fie un inceput minunat al unui an plin de realizari. La multi ani domnule profesor! »»

Toate de zi de nastere Profesor

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Profesori! Felicitari de zi de nastere pentru Profesori, felicitari de la multi ani pentru Profesori, felicitari de ziua de nastere pentru Profesori, felicitari de onomastica pentru Profesori!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje zi de nastere pentru profesori - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Profesori! Felicitari de zi de nastere pentru Profesori, felicitari de la multi ani pentru Profesori, felicitari de ziua de nastere pentru Profesori, felicitari de onomastica pentru Profesori!