mesaje zi de nastere pentru nasa

La multi ani, nasa mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga nasa! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani nasa mea! »»

Nasa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani nasa mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nanasa! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani draga nasa! »»

Nasa mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani nasa mea! »»

La multi ani nasa mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Nasa mea, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani draga nanasa! »»

Draga nasa, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani draga nanasa! »»

Draga nanasa imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani nasa mea! »»

Toate de zi de nastere Nasa

Felicitari de zi de nastere Nasa

Toate de zi de nastere Nasa

Mesaje Urari Felicitari

mesaje zi de nastere pentru nasa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasa ta! Felicitari de zi de nastere pentru nasa, felicitari de la multi ani pentru nasa, Felicitari de zi de nastere pentru nanasa, felicitari de la multi ani pentru nanasa!