mesaje pt sotie

mesaje pt sotie de zi de nastere

La multi ani, draga sotie, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga mea! »»

Draga sotie, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga sotie! »»

Draga mea sotie imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga sotie! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani sotia mea! »»

Toate de zi de nastere Sotie

mesaje pt sotie de dragoste

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc draga mea sotie! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga sotie! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc draga mea orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc draga sotie! »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc draga mea! »»

Toate de dragoste Sotie

mesaje pt sotie de la multi ani

La multi ani, draga mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga mea, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga sotie! »»

Draga mea sotie, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani draga sotie! »»

Draga mea, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga mea sotie! »»

Draga mea iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani draga sotie! »»

Toate de la multi ani Sotie

mesaje pt sotie de buna dimineata

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, sotia mea! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, draga mea! »»

Buna dimineata, draga sotie! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, draga sotie! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, sotia mea! »»

Toate de buna dimineata Sotie

mesaje pt sotie de multumire

Draga mea sotie, vreau sa-ti transmit un Multumesc! din toata inima. Un Multumesc pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde. »»

Draga mea sotie, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc draga mea! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga sotie! »»

Draga sotie, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Toate de multumire Sotie

mesaje pt sotie de Ziua Numelui

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani draga sotie! »»

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani sotia mea! »»

La Multi Ani, sotia mea! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

La Multi Ani, draga sotie! In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata. »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui sotia mea! »»

Toate de Ziua Numelui Sotie

mesaje pt sotie de 1 Martie

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga sotie! »»

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau. La multi ani de 1 Martie draga sotie! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba draga mea sotie! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: O primavara ca-n povesti draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. »»

Toate de 1 Martie Sotie

mesaje pt sotie de 8 Martie

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii draga mea sotie! »»

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet iti doresc draga mea sotie! »»

Martisorul ce-ti zambeste / L-am luat dintr-o poveste / Si i-am pus in pragul serii / Tineretea primaverii, / Prospetimea diminetii / Si vioiciunea vietii, / Linistea unui apus, / Dragostea de nesupus, / Stralucirea stelelor, / Frumusetea florilor, / Vesnicia codrului, / Zambetul izvorului. / Pentru tine-s toate, da, / La multi ani, sotia mea! »»

Toate de 8 Martie Sotie

mesaje pt sotie de Paste

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit sotia mea! »»

Sotia mea, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Sotia mea, sa ai parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit sotia mea! »»

Draga mea, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza! »»

Toate de Paste Sotie

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pt sotie - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!