mesaje pt mama

mesaje pt mama de zi de nastere

La multi ani, draga mama, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi mama! »»

Draga mama imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani mama! »»

Draga mama, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani mama! »»

Mama, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani mama! »»

La multi ani mama, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Toate de zi de nastere Mama

mesaje pt mama de dragoste

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc draga mama! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga mama! »»

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc draga mama! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc draga mama! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc mama orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Toate de dragoste Mama

mesaje pt mama de la multi ani

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Te iubesc si iti doresc o zi de nastere cat mai frumoasa! La multi ani! »»

Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama! »»

Mama, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani draga mama! »»

Mama iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani draga mama! »»

Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa-i iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mama! »»

Toate de la multi ani Mama

mesaje pt mama de buna dimineata

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, draga mama! »»

Buna dimineata, mama! Sa ai o zi minunata si fie ca soarele sa-ti deseneze pe buze zambetul. »»

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, draga mama! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, draga mama! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, mama! »»

Toate de buna dimineata Mama

mesaje pt mama de multumire

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga mama! »»

Mama, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc mama! »»

Draga mama, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc! »»

Mama, vreau sa-ti multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la tine. Esti cea mai tare! »»

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc mama! »»

Toate de multumire Mama

mesaje pt mama de Ziua Numelui

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani mama! »»

Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, draga mama! »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui mama! »»

Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI, draga mama, de ziua numelui! »»

Iti urez La Multi Ani mama, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Toate de Ziua Numelui Mama

mesaje pt mama de 1 Martie

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor mama! »»

Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti mama! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa mama! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau mama, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie mama! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita mama! »»

Toate de 1 Martie Mama

mesaje pt mama de 8 Martie

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii mama! »»

8 Martie sa iti dea Un ghiocel pe-un fulg de nea Si-o floare din gradina Sa ai in suflet lumina. La multi ani, draga mama! »»

Draga mama, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie mama! »»

Mama, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Toate de 8 Martie Mama

mesaje pt mama de Paste

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit mama! »»

Draga mama, fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! HRISTOS A INVIAT! »»

Mama, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit mama! »»

Mama, sa te bucure Dumnezeu, sa iti dea sanatate, sa ai continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Toate de Paste Mama

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru mama ta! Felicitari de zi de nastere pentru mama, felicitari de la multi ani pentru mama!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pt mama - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru mama ta! Felicitari de zi de nastere pentru mama, felicitari de la multi ani pentru mama!