mesaje pentru ziua de nastere a sotului

La multi ani sotul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Sotul meu, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani sotul meu! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani sotul meu! »»

Sotul meu doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi draga sotule! »»

Draga sotul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Sotul meu, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga sotule! »»

Sotul meu, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani sotul meu! »»

Sotul meu, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani draga sotule! »»

Draga sotule, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani sotul meu! »»

Sotul meu, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani draga sotule! »»

Toate de zi de nastere Sot

Felicitari de zi de nastere Sot

Toate de zi de nastere Sot

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru ziua de nastere a sotului - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotul tau! Felicitari de zi de nastere pentru sot, felicitari de la multi ani pentru sot, felicitari de zi de nastere pentru sotul meu, felicitari de la multi ani pentru sotul meu!