mesaje pentru surori de ziua lor

Surioara, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani sora mea! »»

Sora mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani surioara! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani surioara! »»

Draga sora mea imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani surioara! »»

Surioara, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga sora mea! »»

La multi ani draga sora! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de trandafiri. »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani surioara! »»

La multi ani sora mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani draga sora mea! »»

Surioara, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani sora mea! »»

Toate de zi de nastere Sora

Felicitari de zi de nastere Sora

Toate de zi de nastere Sora

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru surori de ziua lor - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sora ta! Felicitari de zi de nastere pentru sora, felicitari de la multi ani pentru sora!